Известие

Collapse
No announcement yet.

Как мога да си направя 156-цата като фейслифта

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Курса на лирата го знам колега, това е приблизително!
    За доставката съм взел впредвид кг и размерите и съм смятал с калкулатора на Еконт, тъй като някой неща нямат доставка за бг. Но иначе това са цените. Обеден съм, че за до 1500лв (материали+боя+доставка) ще я преобрази. Като има опция и за задна броня, която лично мисля че не си струва парите, почти същата си е! Но определено не струва една кола, имайки впредвид, че тези неща съм ги намерил точно за 5 мин, без да си давам мн зор! Цените не са толкова високи, като може да си продаде неговите капак+броня+фарове и да си вземе едно 400лв за тях. И фейса ще му излезе за под 1200лв!!!!
    Капака втора ръка за под 250 лв може да се уреди! скудето е около 100лв!
    Last edited by rusiq86; d.m.y г., 22:57.
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Че то само боядисването му е мин 600 лв, пък и тенекеджията също не работи за чест и слава и той взима пари. Само една елементарна сметка показва, че от линковете, които си дал двата фара + Предната броня+ решеткитв + капака се връзват на 1000 кинта без каквато и да е доставка, а остават калници и горна греда над радиатора. Та както и да го смятам, като приспадне и 400лв, които ще вземе за неговите по-малко от 1500лв няма как да падне.
      Абе имаше тук хора, които бяха я правили тази гимнастика и те го казват, че чарколяка се връзва на 1,5К, пък и доколкото си спомям един от тези колеги беше споменал, че може да съдейства за доставка на въпросната предница.
      Мисля, че е обсолютно безсмислено да се правят такива гимнастики (ако застрахователя не плаща), защото колата става непродаваема и това са само излишно набити пари, а човек не се жени за някаква застаряваща "лелка" - все пак да не забравяме, че това е модел от преди 13 години и колкото да е бил готин за времето и сега каквито "козметични операции" да му се правят пак ще си е морално поостарял. Като човек иска нещо по-така, да спести някой лев и да скача напред.
      Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
      Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
      Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
      Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

Аз да вметна че в една от темите за фейслифта от преди някъде 2 месеца се въртеше снимка на 156 която беше с фейслифт но само на предния капак и бронята фаровете и калниците бяха като старите за даже мисля че колата беше със софийска регистрация. Ако нима таякъв вариант да се сменят бронята и предния капак мисля че е наи удачен и на най разумна цена за автомобили с цени на старо около 4000 лв
        156 1,8 ТS 99
        Nissan Murano 2005

Comment

Боядисването на предна броня и капак е 300-350 лв макс!
          Този капак и броня ставали за старите калници. Писал съ цените им колеги. Както и проверих за доставката им. Нз какво толкова оборвате, след като съм показал нагледно нещата. Сменяш капака, скудето, броня и фарове! И дори още нещо да смениш 2к лв няма да стигне в никакъв случай. Аз лично дори се замислям след като ще ми струва толкова. От твойте елементи спокойно ще си вземеш 400лв. така и така за да боядисат една броня се свале, направо им я носиш свалена. Вече ако трябва да се напасва ще се дадат още малко парици, но не е толкова скъпо това наченание!!!
          И това са части намерени за има няма 5 мин, убеден съм, че и по тънко може да се намери. За калниците само ако недай си боже се наложи да се препрая нещо, и те ще се намерят, имаше една фейслифт на части със здрави калници в Англия се продаваше. Абе в най-лошия случай на 2 хилки ще излезе това наченание. Лошото е че ако искаш да я караш ти още две годинки, да...но ако смяташ да се качваш на нещо по-така не си струва тая инвестиция, която и левче няма да си въвърне. Върви обявсняй, че си фен и си го направил за кеф!!
          Last edited by rusiq86; d.m.y г., 12:09.
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщение
            Аз да вметна че в една от темите за фейслифта от преди някъде 2 месеца се въртеше снимка на 156 която беше с фейслифт но само на предния капак и бронята фаровете и калниците бяха като старите за даже мисля че колата беше със софийска регистрация. Ако нима таякъв вариант да се сменят бронята и предния капак мисля че е наи удачен и на най разумна цена за автомобили с цени на старо около 4000 лв
            Май аз я бях пуснал тази снимка (в мобилето я бях видял) и на мен ми хареса много, ама нещо не намирам никъде да се предлага точно този оптичен тунинг. Къде е правен, нямам си и на идея, ама е доста удачен за нашите модели, защото би трябвало да излезе далеч по-евтино
            Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
            Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

мерси много за инфото колеги..

Comment

Първоначално публикувано от AlfaMan Покажи съобщение
                Май аз я бях пуснал тази снимка (в мобилето я бях видял) и на мен ми хареса много, ама нещо не намирам никъде да се предлага точно този оптичен тунинг. Къде е правен, нямам си и на идея, ама е доста удачен за нашите модели, защото би трябвало да излезе далеч по-евтино
                Да не е Cadamuro решетката това, за което говорите:

Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
                Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
                Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
                Alfa Romeo 146 ti

Comment

колеги,кажете от каде да си купя тази решетка?
                  фен

Comment

Първоначално публикувано от SwappeR Покажи съобщение

Не е кадамурото онази кола беше с броня от FL а предния капак не съм сигурен дали беше оригинален или с преправяни линии и удължаван това може д асе разбере ако се погледне отдолу.
                    А решетката кадамурото струва 400лв без доставката и боядисването от Alfisti.net
                    156 1,8 ТS 99
                    Nissan Murano 2005

Comment

400!!! за пластмаса,не мога да си го позволя,няма ли аналог в бг ?
                      фен

Comment

Първоначално публикувано от bi40 Покажи съобщение
                        400!!! за пластмаса,не мога да си го позволя,няма ли аналог в бг ?
                        Не мисля, че има... А това е най-евтиният вариант, иначе ако си поръчаш кадамуро броня ефекта е още по-добър, но и още по-солен:
                        Ето линк със снимки.
                        Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
                        Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
                        Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
                        Alfa Romeo 146 ti

Comment

Първоначално публикувано от SwappeR Покажи съобщение
                          Не, мисля за ей това става дума
                          http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...45&postcount=4

P.S. Ако някой случайно си е познал колата, да не се спотайва, ами да сподели как и къде е правена.
                          Last edited by AlfaMan; d.m.y г., 20:55.
                          Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
                          Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

Страхотно изглежда, гледам само бронята е различна, капака е преправян, личи си! Но е страхотна!
                            sigpic

Comment

И аз се загледах, че е преправян капака, та това ме навежда на мисълта, че е много вероятно у нас някъде да е првено
                              Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
                              Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

Ако някой има инфо, да каже, че знае ли човек може да направим един подарак на белисимата!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X